ETC... EDIFICI D’ESTUDIANTS, SALA TEATRE, SALA CINEMA
Quč vols?
Lliga de Debat

Bases de participació ·  VI LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI DE LA UAB 2013/2014

La Lliga de debat universitari de la UAB, té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre estudiants, a través de l’enfrontament dialèctic entre diversos equips en els quals s’haurà de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema actual.

 

Participants

La participació en la competició està oberta a tots i totes les estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona que estiguin matriculats en el present curs acadèmic 2013/2014. La inscripció es realitzarà per equips que hauran d'estar formats per un mínim de 2 estudiants i un màxim de 5. L’equip ha de designar un portaveu a través del qual se li farà arribar la informació concreta de la competició (reglament, horaris....). 

En cas que un estudiant no trobi un/a company/a per presentar-se pot inscriure’s individualment. En cas que l’organització trobi un/a altre estudiant en la mateixa situació els proposarà formar equip. Cap estudiant no pot formar part de més d’un equip.

 

Inscripció

Els/les estudiants interessats/des cal que omplin el formulari que hi ha a continuació. El termini d'inscripció és del 25 de novembre de 2013 al 10 de gener de 2014. Les inscripcions són individuals, però heu d'indicar quins són els vostres companys/es d'equip i qui de vosaltres és el/la portaveu.

Els/les participants tenen l'opció de fer convalidar la seva participació a la Lliga de Debat d'enguany per crèdits ECTS, en aquest cas caldrà que es faci un pagament de 20€ abans del 19 de gener de 2014 a l’Edifici de Participació (a l’Administració de l’Àmbit)

 

Procediment del  debat

La competició consistirà en un o més debats entre els equips participants (en funció del nombre d’equips inscrits). El sistema dependrà del nombre d’equips inscrits i s’especificarà al Reglament de la VI Lliga de Debat Universitari de la UAB 2013/14, que es farà arribar als portaveus de cada equip, per tal que puguin preparar la seva participació un cop es tanquin les inscripcions.

La llengua vehicular en el debat serà el català.

 

Preparació pel debat

Des de l'Àmbit de Participació es programaran dues sessions de preparació: una sobre la temàtica del debat i l'altra sobre el funcionament de la lliga de debat la setmana del 20 de gener de 2014. Aquestes sessions seran de caràcter obligatòri pels estudiants que sol·licitin la convalidació de crèdits per la participació en aquesta activitat.

 

Dates

Se celebrarà del 27 al 31 de Gener de 2014 a la sala Teatre (Edifici de Participació) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Tema

El tema del debat serà: “Les condicions de treball s'han d'adaptar a la situació del mercat?

 

L’equip guanyador

L'equip campió representarà a la Universitat Autònoma de Barcelona en la X Lliga de debat Universitari organitzat per la Xarxa Vives d'Universitats a la Universitat de Girona del 31 de març al 4 d’abril de 2014.

El jurat pot deixar desert el primer lloc i en aquest cas pot triar entre els grups d’estudiants inscrits el representant a la lliga de Debat de la Xarxa Vives d’Universitats.

Les decisions preses pel jurat seran inapel·lables.

 

El fet de sol·licitar participar en la lliga de debat implica l’acceptació de les bases de participació.

Si necessiteu més informació no dubteu en passar-vos per l’Edifici de Participació a la plaça Cívica.

L'edifici de l'etc
no trobes el que busques?
fes-nos una consulta i et respondrem de forma personalitzada
observatori per a la igualtat participació Cultura en Viu Fundació Autònoma Solidària ECTS Anuncis