ETC... EDIFICI D’ESTUDIANTS, SALA TEATRE, SALA CINEMA
Quč vols?
Programa Mentor

Programa Mentor 2014/2015

 

Inscripcions del 9 al 29 de juny!

El programa Mentor vol facilitar l’estada dels estudiants internacionals a la UAB, oferint el recolzament d’estudiants locals als estudiants d’altres països per facilitar la seva integració al món acadèmic, social i cultural de la UAB.

Alhora, la participació al Programa Mentor proporcionarà una experiència positiva d’intercanvi cultural i de lleure entre els estudiants internacionals i els locals.

Properament s'obriran les inscripcions per a ser Mentor durant el curs 2014/2015.

Qui hi pot participar?

Els i les estudiants locals que estiguin matriculats en estudis de Grau (incloent-hi llicenciatures i diplomatures) a la UAB, a excepció d'aquells que estiguin per primer any en el Campus.

Requisits d'admissió
        

-          Estudiants locals que estiguin matriculats a estudis de grau.

-          No estar cursant el teu primer any a la Universitat Autònoma de Barcelona

-          Pertànyer a una facultat on els estudiants internacionals hagin demanat algun Mèntor.

S’ha de tenir en compte que el número de Mentors sempre anirà relacionat amb el número d’estudiants internacionals que requereixin l’assessorament d’estudiants locals a la facultat (com a mínim han de ser 3). Per tant, la demanda d’estudiants locals per aquest programa dependrà directament dels estudiants internacionals que vulguin participar al programa.


Quines tasques caldria que féssiu?


1.      Estar en contacte amb els estudiants internacionals que us siguin assignats per tal de fer-los l’acompanyament (com a màxim hi haurà 15 estudiants internacionals per Mentor). Aquestes tasques es porten a terme al llarg de tot el curs acadèmic, especialment abans d’arribar i en l’inici de la seva estada.

2.     Fer un acompanyament als estudiants internacionals assignats cap a aquelles institucions / persones que puguin solucionar les problemàtiques i entrebancs amb què es puguin trobar (gestió acadèmica, com obrir un compte bancari...).

3.      Participar en les sessions de formació, de seguiment i a les activitats realitzades per l'Àmbit de Participació incloses al programa Mèntor.

4.      Estar en contacte amb els responsables del programa de l'equip de Participació.

5.     Elaborar una memòria descriptiva del semestre.


Què podries aconseguir?


1.      Una experiència positiva i intercultural.
2.      Practicar idiomes
3.      Possibilitat de participar en jornades i trobades de mobilitat a l'estranger.

Activitat convalidable per crèdits ECTS. En aquest cas caldrà fer un pagament de 20€. 


T'agradaria ser mentor/a?

Per apuntar-te només has d'omplir el formulari que tens a sota. Fet això, ens posarem en contacte amb tu per correu i et convocarem a una reunió a l'edifici R - Edifici de Participació on us explicarem, en petits grups, com funcionarà el programa Mèntor més detalladament.
Tingues en compte que el fet que puguis ser mentor o no dependrà, entre altres factors, del nombre d'estudiants internacionals que ho demanin i del nombre de mentors que tinguem a cada facultat.

T'hi esperem!!

Si tens qualsevol dubte, pots escriure'ns a mentor.estudiants@uab.cat


  

L'edifici de l'etc
no trobes el que busques?
fes-nos una consulta i et respondrem de forma personalitzada
observatori per a la igualtat participació Cultura en Viu Fundació Autònoma Solidària ECTS Anuncis